ΧΑΛΑΡΩΣΗ & ΑΝΑΨΥΧΗ

Το ξενοδοχείο Boutique 5 Hotel & Spa σας προσκαλεί να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης δίπλα στην πισίνα και να εξερευνήσετε την υπέροχη παραλία που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα δωμάτια.

Ανανεωθείτε με μαθήματα γιόγκα και απολαυστικές θεραπείες spa και επιδοθείτε στις αγαπημένες σας αθλητικές δραστηριότητες.

Ανακαλύψτε την παραλία του ξενοδοχείου

Σε απόσταση 40 μέτρων από τις εγκαταστάσεις του Boutique 5 Hotel & Spa σας περιμένουν τα γαλανά νερά της παραλίας του Κιοταρίου. Αφεθείτε στις μαγευτικές αποχρώσεις του μπλε και απολαύστε υπηρεσίες 5 αστέρων σ’ ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον. Στην παραλία παρέχονται σεζλόνγκ και ομπρέλες μπροστά στη θάλασσα (χωρίς χρέωση), καθώς και ιδιαίτερα άνετα κρεβάτια παραλίας που προσφέρουν μεγαλύτερη σκίαση και είναι ιδανικά για να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Η παραλία του Boutique 5 στο Κιοτάρι είναι υποψήφια για Γαλάζια Σημαία. Ικανοποιεί όλα τα κριτήρια για την ποιότητα του νερού, την ασφάλεια, την περιβαλλοντολογική επιμόρφωση και ενημέρωση, καθώς και την παροχή υπηρεσιών και τη γενική διαχείριση του περιβάλλοντος. Είμαστε περήφανοι για τις ενέργειές μας ώστε να διατηρείται η παραλία καθαρή, γι’ αυτό σας παρακαλούμε να υποστηρίξετε κι εσείς το έργο μας κατά τη διαμονή σας, διατηρώντας την παραλία καθαρή. Οι ώρες υπηρεσίας του ναυαγοσώστη είναι από τις 10.00 π.μ. έως τις 18.00 μ.μ.