ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εντυπωσιακοί χώροι για ιδιαίτερες στιγμές.

Το Boutique 5 Hotel & Spa βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή παραθαλάσσια τοποθεσία στο Κιοτάρι της Ρόδου και αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για να διοργανώσετε την επόμενη εταιρική σας εκδήλωση, επαγγελματική συνάντηση ή συνέδριο που θα αφήσει στους συμμετέχοντες τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το ξενοδοχείο διαθέτει τον συνεδριακό χώρο “Chorus”, με δυνατότητα φιλοξενίας 120 ατόμων. Είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να ικανοποιεί τα ιδιαίτερα υψηλά κριτήρια που διέπουν κάθε επαγγελματική εκδήλωση, συνέδριο ή πρόγραμμα κινήτρων, με γνώμονα τις απαιτήσεις σας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων. Έτσι έχετε την ευκαιρία να προσφέρετε κίνητρα στους πιστούς πελάτες και την εταιρική ομάδα σας, να ενισχύσετε τις σχέσεις σας και να διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες.

Η έμπειρη ομάδα του Boutique 5 Hotel & Spa παραμένει στη διάθεσή σας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέροντας εξαιρετική εξυπηρέτηση και ικανοποιώντας κάθε σας ανάγκη. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την παροχή ροφημάτων και σνακ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Food & Beverage Manager θα φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες. Επιπλέον, εφόσον ζητηθεί, διατίθεται τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικός εξοπλισμός με επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Η άψογη διοργάνωση της εκδήλωσής σας ολοκληρώνεται με πολυτελή διαμονή, μεσογειακές γαστρονομικές απολαύσεις, εκπληκτικές ετικέτες κρασιών και ένα απαράμιλλο παραθαλάσσιο σκηνικό, όπου οι επαγγελματικές υποχρεώσεις συνδυάζονται άψογα με στιγμές αναψυχής.

Για τη διοργάνωση της εκδήλωσής σας, επικοινωνήστε με την Ομάδα Εκδηλώσεων μέσω email στο events@hhotels.gr, στο τηλέφωνο 22440-39070 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.