ΚΡΑΤΗΣΗ
EL EN
COVID-19 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

COVID-19 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στον όμιλο H Hotels Collection, προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια και η ευεξία των επισκεπτών και του προσωπικού μας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, λόγω των εξελίξεων του COVID-19, εργαζόμαστε σκληρά ακολουθώντας καθημερινά τις τελευταίες εξελίξεις και τα ταξιδιωτικά πρωτόκολλα. Δημιουργήσαμε ένα σχέδιο στρατηγικής, το Travel with Safety, που θα ικανοποιεί τις ανάγκες των επισκεπτών και των φίλων μας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι εφαρμόζονται όλα τα μέτρα υγείας και ασφάλειας. Η εταιρεία μας παραμένει δυνατή και συνεχίζει την προσπάθεια της να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες χωρίς να διακυβεύεται η εμπειρία των επισκεπτών μας.

Εδώ θα βρείτε αναλυτικά το πρόγραμμα Travel with Safety

Είμαστε ευγνώμονες που επιλέξατε το ξενοδοχείο μας για τις διακοπές σας και εκφράζετε την εμπιστοσύνη σας στο να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και το μεγαλύτερο χαμόγελο μας σε εσάς. Με λύπη ανακοινώνουμε ότι το Boutique 5 Hotel & Spa δε θα ανοίξει τις πύλες του για τη σεζόν 2020.

Το τμήμα κρατήσεων μας είναι σε πλήρη συνεννόηση με τα συνεργαζόμενα πρακτορεία και κανονίζουμε τις αλλαγές των υπάρχοντων κρατήσεων σε αδελφά ξενοδοχεία μας στη Ρόδο. Αν έχετε κράτηση για το 2020 μαζί μας, μην ανησυχείτε. Η κράτηση σας είναι ασφαλής. Σύντομα θα ειδοποιηθείτε με την εναλλακτική πρόταση μας ώστε να κανονίσουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Για όσους σκοπεύουν να κάνουν μια κράτηση για την τρέχουσα σεζόν, όντας πρόθυμοι να σας καλωσορίσουμε στα ξενοδοχεία μας αυτό το καλοκαίρι, αποφασίσαμε να σας προσφέρουμε την ακόλουθη επιλογή, η οποία θεωρούμε ότι εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη και ασφάλεια των διακοπών σας μαζί μας:

Μπορείτε να κάνετε τώρα κράτηση των διακοπών σας σε οποιοδήποτε H Hotel της αρεσκείας σας (παρακαλώ βρείτε εδώ αναλυτικά τα ξενοδοχεία μας) και σας προσφέρουμε πλήρη ευελιξία σε αυτές τις αβέβαιες στιγμές, επομένως ενημερώσαμε τις πολιτικές πληρωμής και ακύρωσης για τις online κρατήσεις. Μηδενική κατάθεση και τέλη ακύρωσης.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε την ενημερωμένη πολιτική ακύρωσης μας κατά τη διαδικασία της κράτησης.

Η διοίκηση και η ομάδα του ομίλου H Hotels Collection σας εύχονται καλές και χαρούμενες διακοπές.